Pásztor Anna

Pásztor Anna

Többszörös Fonogram-díjas magyar énekesnő, előadóművész, színész, táncművész.
New Yorkban Alvin Ailey neves táncintézetében, Magyarországon a Gór Nagy Mária Színitanodában tanult. A Károli Gáspár Református Egyetemen szerzett diplomát. Lenny Kravitz előzenekaraként zenélt. 2004 őszén testvérével, Sámuellel közösen megalapította az Anna and the Barbies együttest.

Vad amazon, indián sámánnő, extrém előadó, aki magával ragad, sodor, elszédít, megráz, gondolkodtat. Csapongó és szélsőséges, tombol és meghökkent, ha zenél, megszűnik körülötte a világ.
Az Anna & the Barbies tagjaként több mint egy évtizede képviseli a hamisítatlan rock’n’roll műfaját, rajongói pedig szinte családdá kovácsolódva töltik meg Budapest legnagyobb arénáit, fesztiválok nagyszínpadjait.

Zsonglőrként egyensúlyozik a családja és a színpad között, de mindkettő annyi energiával tölti fel, hogy minden percet képes kiélvezni. 25 éve él boldog párkapcsolatban, a zenekar tagjaival pedig életre szóló barátság köti össze. A színpadon látható csapongásának a magánéletében nyoma sincs – harmónia, stabilitás és nyugalom uralkodik körülötte.

Interjú Pásztor Annával

Előadásaim

Powered by Khore by Showthemes
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial