Öveges Enikő

Öveges Enikő

Az ELTE Angol Alkalmazott Nyelvészeti Tanszékén dolgozik, ahol többek között a nyelvtanulásban fontos egyéni különbségekről és oktatáspolitikai kérdésekről tart órákat, emellett egy nyelvtanítással kapcsolatos EU-s projekt szakmai vezetője.

Kutatói és egyéb oktatáspolitikai feladatai mellett szakmai élete másik legfontosabb eleme a Sage Nyelviskola, ahol kollégáival alsós és felsős gyerekeknek biztosítanak valós élményalapú nyelvtanulást: a 21. század lehetőségeit és igényeit beépítő és intenzív módszertannal mutatják meg, hogy a nyelvtanulás imádnivaló dolog, s hogy a nyelvtudás szorongás nélkül is elérhető. Sikereik – melyet abban is mérnek, hogy a gyerekek örömmel jönnek hozzájuk a foglalkozásokra – abból fakadnak, hogy minden szakmai tudásukat felhasználják tervezésnél, és hogy imádnak tanítani, egyszóval a Sage több nekik, mint hivatás, hobbi is …

Enikő nemcsak kiváló szakember, de háromgyerekes édesanya is, s szabadidejében gyermekeivel, családjával igyekszik minél több minőségi időt eltölteni.

Előadásaim

Powered by Khore by Showthemes
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial