Kiss Edó

Kiss Edó

Fiatal tanárként általános iskolai oktatással kezdte, majd az egykori Tudomány Nyelviskola nyelvtanára lett. Későbbiekben vezetőtanárként, majd tanulmányiigazgató-helyettesként tevékenykedett. 6 éven keresztül volt harmadik országbeli állampolgárok beilleszkedését segítő program szakmai koordinátora, amihez saját tananyagot is fejlesztett, illetve kollégáival online is elérhető nyelvtanulási felületeket és applikációt is alkotott.

Jelenleg szakmai vezetőként mentorál, workshopokat tart a kollégáival, óralátogat és módszertani tanácsokat ad nyelvtanárok számára. Szakmai feladatain túl a Converzum – a nyelvi közösségi tér lakossági üzletágát irányítja.

Tipikus „tanárgyerek” volt, magas elvárásokkal szülői és tantestületi oldalról is. Ott volt minden versenyen és alkotói táborban. Kíváncsi és érdeklődő gyermek volt, nem változott felnőttként sem, ma is rendkívül élvezi az emberekkel való foglalkozást.

Az ügyfél- és a tanulóközpontúság vezérli, hisz benne, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő legjobb utat a sikeres nyelvtanulás felé.

Előadásaim

Powered by Khore by Showthemes
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial