Kassay Tamás

Kassay Tamás

Hátizsákos wellness világjáró, első spablogger.
Szereti a kalandokat, ezért hátizsákkal járja a nagyvilágot. Szenvedélye a fürdőzés, történjen az természetes élövízben, vagy a legmodernebb, extrém medencék valamelyikében. A tengernyi víz mellett szomjazik a tudásra, és mindazt, amit az útjai során megtanul, szereti megosztani.
Utazó lelkű olvasói számára szívesen segít utazási kérdésekben, útvonaltervezésben, szállásfoglalásban.
Fürdőzést szerető követőivel pedig személyesen is találkozik a Spabook Fürdőtúrákon.

Kedvenc térsége Délkelet-Ázsia, életreszóló élményekkel gazdagodott Grúziában, ébredt már egy 16 házból álló faluban a Kaukázus magas hegyei között Azerbajdzsánban, aludt Shinkansen vonaton Japánban, fürdött forró vizes forrásban Ausztráliában és úszott a világ legmagasabb medencéjében Hong Kongban. Szívesen mozog Európában is, különösen, ha Olaszország az úticél, de a távoli helyek mellett itthon is szívesen jár vidéki városokba.
Szenvedélye a minőség és a kiemelkedő vendéglátás. Ezeken a szakterületeken képzi is magát és a felhalmozott tapasztalataival vendégélmény tanácsadóként segít a vendéglátóhelyeknek (szállodák, strandok, fürdők), hogy még jobb élményt nyújthassanak a betérő vendégeik számára. A kiemelkedő helyek jó hírét szívesen viszi messzire.

https://www.facebook.com/spabook

Előadásaim

Powered by Khore by Showthemes
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial