Györffy Kinga

Györffy Kinga

Györffy Kinga retorikai-storytelling tanácsadó és tréner, egyetemi oktató. A Personal Brand Institute együttműködő partnere. Szakterületei: történetmesélés a magával ragadó el(ő)adásban, a meggyőzés természete és technikái, modern retorika.

Az Imagine Cup innovációs világverseny mindenkori magyar döntőseinek pitch-trénere, az I. számú Patológiai és Kísérleti Rákkutató Intézet munkatársainak előadás-technikai felkészítője. Ismeretterjesztő és tudományos cikkek szerzője, mintabeszédes sorozatok társszerzője, a Bátrak, akik mernek című interjúkötet egyik szereplője. Add elő magad című könyve 2015 novemberében jelent meg; a könyv folytatása várhatóan már idén olvasható lesz.

Számtalan közéleti-politikai beszéd sikerén és kudarcán keresztül tapasztalta meg a történetmesélésnek mint meggyőzésnek a hatalmát − és a határait. Az elmúlt tizenkét évben több száz felső- és középvezető, startupper, valamint egyetemista előadás-technikai és történetmesélés/storytelling fejlesztésében, felkészítésében vett részt.

Előadásaim

Powered by Khore by Showthemes
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial