Beszélgetés Pásztor Annával (Anna and the Barbies) – “Menj külföldre, tanulj meg mindent, hozd haza, és csináld meg, építsd fel itthon”

Széles látókörű képzett világpolgár, aki a különböző művészeti iskolák mellett az angol szakos bölcsészetet is abszolválta. Tanult Londonban a Pax Vison Directing művészeti iskolában, majd a Karen Taft táncművészetiben Madridban, később Budapesten Angelus Iván Kortárs Táncművészeti Iskolájában. A sort a New York-i Alvin Ailey Amerikai Táncakadémián folytatta – továbbra a mozgásművészet vonalon maradva, majd egy huszárvágással – nyilván igen jó angol nyelvtudásának köszönhetően – felvételt nyert a Károli Gáspár Református Egyetem Angol Tanszékére bölcsész hallgatóként.

A külföldi tartózkodását mindig saját maga finanszírozta a legkülönfélébb munkákból: rendszeresen dolgozott éttermekben, ahol felszolgált, takarított vagy főzött, de volt pódiumtáncos Mallorcán, nyert lambadaversenyt, illetve táncos-koreográfusként beutazta a világot a “Bailando Bailandó”-s Loonával.

19 évesen kiment Londonba, ahol először az üdvhadseregnél takarított, majd jelentkezett egy hirdetésre, amiben vagány hölgyeket kerestek. Bedrótozva egy szórakozóhelyen dolgozott, ahol az volt a dolga, hogy az alvilág tagjaival beszélgessen. Nyelvtudás kellett csak vagy mérhetetlen bátorság?
Mit tanult Anna ebből a sok év külföldi létből? Hogyan segítette karrierjét nyelvtudása? Miért ment el újra tanulni nyelvszakra, mikor már komoly sikereket ért el?
Ezekről és sok még nem hallott történetről mesél nekünk majd Anna, Ferencz Gabriellával közös beszélgetésében.

Powered by Khore by Showthemes
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial