ABEL0857_2
Ez egy szimpla előadás
alcím megadva
és néhány plusz rövid leírás is

InformációkNumber two előadás

Délelőtti előadás

Árak:

Időpont: 09:00 - 11:00
Normál Ár: 4.500 Ft
Az előadás: fizetos

Árak:

Helyszini ár: 7.500 Ft
Normál Ár: 4.500 Ft

Lorem Ipsum egy egyszerû szövegrészlete, szövegutánzata a betûszedõ és nyomdaiparnak. A Lorem Ipsum az 1500-as évek óta standard szövegrészletként szolgált az iparban; mikor egy ismeretlen nyomdász összeállította a betûkészletét és egy példa-könyvet vagy szöveget nyomott papírra, ezt használta. Nem csak 5 évszázadot élt túl, de az elektronikus betûkészleteknél is változatlanul megmaradt. Az 1960-as években népszerûsítették a Lorem Ipsum részleteket magukbafoglaló Letraset lapokkal, és legutóbb softwarekkel mint például az Aldus Pagemaker.

Miért használjuk?

Ez egy régóta elfogadott tény, miszerint egy olvasót zavarja az olvasható szöveg miközben a szöveg elrendezését nézi. A Lorem Ipsum használatának lényege, hogy többé-kevésbé rendezettebb betûket tartalmaz, ellentétben a Tartalom helye, Tartalom helye-féle megoldással. Sok desktop szerkesztõ és weboldal szerkesztõ használja a Lorem Ipsum-ot mint alapbeállítású szövegmodellt, és egy keresés a lorem ipsum-ra sok félkész weboldalt fog eredményezni.

10:00 - 13:00
Ez egy előadás alelőadás címe
Ez pedig egy hozzá tartozó egyszerű kis szösszenet
10:00 - 13:00
13:00 - 14:00
Második előadás címe
Ez pedig egy hozzá tartozó egyszerű kis szösszenet, és még annál is hosszabb
13:00 - 14:00

Helyszín

Converzum - A nelyvi közösségitér

A Converzum a professzionális tanárkiválasztási rendszerének köszönhetően felkészült, motivált, pozitív hozzáállású, hallgatócentrikus tanárokat foglalkoztat. Folyamatosan végzünk tanárkiválasztást, mentorainkkal szemben elvárás, hogy legyen nyelvtanári diplomájuk, és hogy igényesek legyenek szakmai munkájukra.

Az előadáson résztvető előadó(k)

DR. BOZSIK GYÖNGYVÉR

Gyakran ismételt kérdések

Regisztrálás az oldalra

Registration disabled

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.