Konferenciák 2019-ben

Language Flow Konferencia - NagyHall Válaszd ki A KONFERENCIÁT A LEGÖRDÜLŐ MENÜBŐL ÉS NÉZD MEG AZ ELŐADÓKAT ÉS AZ ELŐADÁSOK LEÍRÁSÁT!

Feketeöves tudásnövelés – avagy használd az agyad!

10:00 – 13:30

Mi szükséges ahhoz, hogy amit megtanulsz, hosszú távon is a tudásod része legyen? Hogyan segít a storytelling, egy pozitív érzelem vagy a szókincsnövelés a nyelvtudásod fejlesztésében? Tippek, trükkök, tudományos eredmények, melyekkel feketeöves nyelvtanulóvá válhatsz.

 

Karrier határok nélkül – avagy válaszd a szabadságot!

14:00 – 17:30

Inspirálódj országokon átívelő sikertörténetekből és ismerj meg teljesen különböző karrierutakat, melyek mind nyelvtudásra épültek! Tudj meg többet arról, hogy tágíthatod saját komfortzónádat, győzheted le félelmeidet, s tűzhetsz ki olyan célokat, melyek elérésével megtapasztalhatod a valódi szabadságot.

 


Tanári konferenciák - KisHall Válaszd ki A KONFERENCIÁT A LEGÖRDÜLŐ MENÜBŐL ÉS NÉZD MEG AZ ELŐADÓKAT ÉS AZ ELŐADÁSOK LEÍRÁSÁT!

Pozitív pszichológia

10:00-13:15

Hogyan segít a pozitív pszichológia, hogy a sikerességet és a pozitív érzelmeket egyszerre éljék át a tanárok, tanulók egyaránt? Építsünk önbizalmat, adjunk autonómiát, fejlesszük a rezilienciát és generáljunk minél több flow élményt.

 

Az IKT napos oldala

14:00 – 17:35

Hogyan használjuk az infokommunikációs technikát okosan, megalapozottan, hogy ne csak egy csillogó új eszköz, hanem valódi érték legyen. Mit, mikor, hogyan és mire érdemes bevetni? Az új lehetőségek mellett tehát azt is vizsgáljuk, hogyan legyünk tudatosak az IKT eszközök használatában.

 




Powered by Khore by Showthemes
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial