Kinek szól a rendezvényünk? Fáradhatatlan önfejlesztő vagy?
Mindig keresed, hogyan tudnál kiteljesedni?
Nyitott vagy az újdonságokra, mindenre, amitől több lehetsz?
Akkor ott a helyed a LinguaFest Conference & Festivalon!

Mikor? Az I. LinguaFest 2019.  szeptember 7-én lezajlott.
Hol? Akvárium  Klub, 1051 Budapest, Erzsébet tér 12.

 

Mi ez? Olyan konferencia és fesztivál, ahol kilépve a korábbi sémákból nemcsak a nyelvtanulásról beszélünk, hanem mindenről, amihez a nyelveknek köze van...

Napi rutin építés? A nyelvtanulásnak helye van benne.

Az elménk működése? Befolyásolja, hogyan sajátítunk el új dolgokat.

Pozitív pszichológia? A nyelvtanításnál elengedhetetlen.

Konvertálható tudás? A legsokoldalúbb eszköz van a kezedben.

Tehetségfejlesztés, kreativitás-növelés? Talán nem is gondolnád, ebben mekkora szerepe van a nyelveknek.

Karrier? Ma már elképzelhetetlen nyelv(ek) és megfelelő kulturális tudás nélkül…

Külföldi piacralépés? Idegen nyelven prezentálni, történetet mesélni vagy tárgyalni csak az első lépés, de szükség van innováció menedzsmentre, Employer Brandingre és a folyamatok megfelelő ismeretére is – amit nálunk egy napon, gyakorlati workshopokkal megkaphatsz!

Próbaórák, próbanyelvvizsga? Itt most kipróbálhatod magad, díjmentesen!

Nyelviskolák, nyelvkönyvek, nyelvi utaztató cégek, külföldi nyelvtanulási lehetőségek minden mennyiségben…

Konferenciáinkon előadóink lesznek: Pásztor Anna (Anna and the Barbies), Kamarás Iván, Al Ghaoui Hesna, Mérő László, Győrffy Kinga, Prievara Tibor, Szondy Máté, Hild Imre, Várnagy Priszcilla, Kassay Tamás (Spabook) és még sokan mások…

Neked szól, ha magadra ismersz!

Az az álmod,
hogy felfedezd a világot, hogy megtapasztalj minél többet abból a csodából, ami körülvesz? Szeretsz megismerni idegen kultúrákat, hiszed, hogy a világ több annál, mint amit most éppen látsz? Szeretnéd érteni a különbözőségeket, nemcsak mások, de a saját működésedet  is, nem csak élni a vakvilágba? Célod, hogy a legtöbbet hozd ki a mindennapokból, hogy élvezz minden pillanatot, legyen szó tanulásról, utazásról, karrierről, vagy önmagadról?

Tudni akarod,
mi kell ahhoz, hogy igazán eredményes és sikeres legyél, hogy előrébb léphess, fejlődni tudj és minőségi életet élhess? Gyere el a LingaFestre és választ kapsz a kérdéseidre!

Kik vagyunk mi?

Mi, a LinguaFestnél hisszük, hogy a széles látókörű tudás  segít a folyamatos megújulásban, a naprakészség fenntartásában és a modern technológiák beépítésében.

Küldetésünk, hogy inspiráló jövőképet  mutassunk a nyelvtanulás témájában, élményen  és felfedezésen alapuló tudásmegosztás és értékadás révén.

Sokoldalúan, sokféle szemszögből mutatjuk  meg az önfejlődés – külföldi piacralépés – karrier – nyelvtanulás – nyelvtanítás – karrier témaköreit. Érthetően fogalmazunk, a szakma tudását elérhetővé,  befogadhatóvá tesszük minden érdeklődő számára, nem akarunk  áltudományos okoskodást, csak színtiszta tudásmegosztást és inspirációt.

Miért gyere el?

A célod eléréshez a nyelv egy eszköz, egy kapu, egy kulcs. Ha beszélsz nyelveket, utazhatsz, influencerkedhetsz, lehetsz blogger, feljebb léphetsz a ranglétrán, külföldre mehetsz a cégeddel, egy szóval SZABADON DÖNTHETSZ az életedről. Ha tolmács akarsz lenni, vagy közgazdász, vagy csak szeretnél külföldi partnereket,  akkor is jó. De mindig te dönthetsz a sorsodról, ha megvan hozzá a a tudásod, az eszközeid, a képességed.

Téged várunk, ha…

…érdeklődő,
 kíváncsi ember vagy,

… nyelveket
 tanulsz, oktatásokra, workshopokra jársz, hogy mindig többet és többet tudj,

… lételemed
 a folyamatos fejlődés,

… a lehető
 legtöbb forrásból táplálkozol, minden szemszög érdekel (legyen az kulturálisan más, vagy csak a tudományos megközelítés miatt).

Ne feledd,  a te döntésed, hogy eljössz-e. Döntés, amelytől a sorsod függhet…

Az egész napos program keretén belül három belépődíjas konferencia közül választhatsz, részt vehetsz az ingyenesen látogatható kiállításon és egyéb informatív vagy workshop jellegű programjainkon.
Powered by Khore by Showthemes
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
%d blogger ezt szereti: