Kiállítók

Kiállítóinkkal szeptember 7.-én 10.00-19.00 óráig találkozhatsz.

Használd ki az alkalmat és

  • érdeklődj a nyelvtanulási lehetőségekről, használd ki a csak a LinguaFesten igénybe vehető kedvezményeiket
  • kérj első kézből tanácsot, ha nyelvvizsgaválasztás előtt állsz, próba nyelvvizsgázz, vegyél részt felkészítő workshopon
  • érdeklődj a legújabb külföldi tanulási, szakmai gyakorlati, gyakornoki és munkalehetőségek és ösztöndíjak felől
  • szerezd be kedvenc idegen nyelvű könyveidet, szótáraidat, útikönyveidet, nyelvkönyveidet kedvezményes áron
  • vedd igénybe a sok egyedi kedvezményt, amit kiállítóink erre az alkalomra tartogatnak számodra!

AFS Magyarország Nemzetközi Csereprogram Alapítvány

Az AFS egy nemzetközi, önkéntes alapon működő, kormányoktól és vallásoktól független, nem profitorientált szervezet, mely interkulturális tanuláshoz nyújt lehetőséget, ezzel is segítve az embereket, hogy elsajátítsák azt a tudást, képességet és megértést, mely egy igazságosabb és békésebb világ megteremtéséhez szükséges. Az AFS olyan programokat kínál diákok számára, melyek külföldön 3-tól 11 hónapig terjedő tanulást és tartózkodást tesznek lehetővé. A programok idejére a fiatalok fogadó családoknál kerülnek elhelyezésre és életkoruknak megfelelő iskolába járnak. Több mint 80 ország közül választható célország, mivel az AFS nemzetközi szervezetében a világ minden kontinensén vannak partner tagországok.

Honlap

Berlitz Nyelviskola

A Berlitz hatékony prémium képzéseket kínál gyermekek, tinédzserek és felnőttek számára egyaránt. A nyelvoktatás mellett interkulturális képzések és üzleti tréningek segítségével igyekszik fejleszteni hallgatói kommunikációs képességét. A 140 éve fennálló Berlitz Nyelviskola eddig emberek millióinak segített sikeresen helytállni a nemzetközi kommunikációban.

Honlap

BEST English

Best English - Nyelvtanulás külföldön. Garantált nyelvi fejlődés, több száz választható angol tanfolyam, életre szóló kaland, megbízható szálláshelyek, egyéni felkészítés…

Honlap

British Council Hungary

A British Council az Egyesült Királyság nemzetközi kulturális és oktatási szervezete. Angol nyelviskolánkban Budapesten minden korosztály számára kínálunk angoltanfolyamokat és felkészítést a nálunk letehető IELTS és Cambridge nyelvvizsgákra. Információt adunk a nagy-britanniai továbbtanulásról.

Honlap

British Language Centre

Nyelvvizsga minden szinten, szakmai nyelvek. Díjmentes, egyedülálló szolgáltatások.

Honlap

Budapesti Corvinus Egyetem - Corvinus Nyelvvizsgaközpont

Az elmúlt másfél évtizedben közel százezer vizsgázó választotta a Corvinus Nyelvvizsgaközpontot, mert akkreditált nyelvvizsgánk színvonalas és széles körben elismert, átlátható és kiszámítható követelményrendszert kínál, korrekt és barátságos légkört biztosít, vagyis arra törekszik, hogy vizsgázóink tudásuk legjavát nyújthassák nálunk. Míg a Corvinus Általános Nyelvvizsga angol és német nyelven tehető le, gazdasági szaknyelvi és nemzetközi kapcsolatok szaknyelvi vizsgánk „hét nyelven beszél”.

Honlap

Budapesti Francia Intézet

A város történelmi központjában található Budapesti Francia Intézet minőségi francianyelv oktatást kínál. Az intézet Nyelviskola és Vizsgaközpontja francia nyelvórák széles skáláját nyújtja: egyéni és csoportos nyelvtanfolyamok, szaknyelvi kurzusok, vállalati képzések vagy nemzetközi nyelvvizsgákra felkészítő tanfolyamok. A nyelviskola tanárai franciaországi pedagógiai szakértők vezetésével folyamatos továbbképzéseken vesznek részt, biztosítva ezáltal az oktatás magas nyelvi színvonalát és a legmodernebb pedagógiai módszerek használatát.

Honlap

Converzum - a nyelvi közösségi tér

Közel 30 év tapasztalatával és rendhagyó módszereinkkel az alapoktól forgatjuk fel mindazt, amit eddig a nyelvtanulásról gondoltál! A „Nyelvi közösségi tér” nemcsak egy szlogen! Speciális nyelvi újdonságainkkal – pl. külső helyszínen tartott tréningekkel -, valamint színes közösségi programjainkkal magabiztos, a mindennapokban hatékonyan használható nyelvtudással rendelkezel majd. Meglátod, hogy egy jó közösségben, ahol a résztvevők biztatják, segítik egymást – a képzett nyelvi mentorok moderálásával –, még az is megtapasztalhatja, hogy milyen érzés felhőtlenül, görcsök nélkül megértetnie magát idegen nyelven, aki sosem hitte volna, hogy vele ez megtörténhet.

Honlap

Cultural Care Au Pair

A Cultural Care Au Pair egy legalább 1 évre szóló au pair programot ajánl azok számára, akik szeretnének külföldi munkatapasztalatot szerezni, angol nyelvtudásukat tökéletesíteni és megismerkednének az amerikai egyetemi élettel. A Cultural Care Au Pair, az Education First tagja, amely több mint 50 éve foglalkozik kulturális csereprogramokkal és nyelvtanulással. Válj au pair-ré és tölts el egy kalandokkal teli évet az amerikai fogadó családodnál!

Honlap

euDIÁKOK Iskolaszövetkezet

Az euDIÁKOK Iskolaszövetkezet nappali tagozatos aktív, passzív és levelezős diákoknak ajánl iskola mellett rugalmasan végezhető diákmunkát, amely pénzkereseti lehetőségként és munkatapasztalatként is hasznos. Partnercégeink idegennyelvi készségekkel rendelkező diákok foglalkoztatására nyitottak, és olyan pozíciókat kínálnak számukra, amelyben ezen tudásukat gyakorlatban is megmérettetik, és mindezt magas bérrel jutalmazzák. Cégcsoportunk másik tagja az euJOBS, teljes és részmunkaidős álláslehetőségekkel várja önt számos piaci szférában, és az Európai Unió tagállamaiban egyaránt.

Honlap

Az Európai Bizottság Fordítási Főigazgatósága - Az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete

Az Európai Bizottság Fordítási Főigazgatóságának és az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének közös standja az európai bizottsági fordítók munkájáról, a bizottsági gyakornoki lehetőségekről, a középiskolásoknak meghirdetett Juvenes Translatores fordítási versenyről, valamint a 2019-es Európai Nyelvi Koktélbárról szolgál információkkal az érdeklődőknek. A látogatókat érdekes kiadványokkal és nyelvi kvízzel várjuk a nyelvek európai napja alkalmából.

Honlap

Helen Doron English

A Helen Doron Oktatási Csoport célja, hogy felfrissítse és fejlessze a gyermek és ifjúsági angol nyelvoktatást az egész világon. A gyermekkori és kamaszkori nyelvi fejlődést gondoskodással, szakértelemmel, kreativitással és állandó újításokkal támogatjuk. Lépésről-lépésre felépített tananyagaink 3 hónapos kortól 19 éves korig kínálnak élmény- és tevékenységközpontú, az összes érzékszervet megmozgató, izgalmas angolórákat.

Honlap

Hotel and Tourism Management Institute (HTMI)

Tanulj angolul és szerezz diplomát Svájcban! A Hotel and Tourism Management Institute (HTMI) olyan diákokat vár képzéseire, akik a turizmus területén szeretnének nemzetközi karriert. Magyaroknak kedvezményes tandíj - fizetett szakmai gyakorlat, elegáns környezet. További információ: www.oxford.hu/htmi vagy 1/210-1848-as telefonszámon.

Honlap

INTO Magyarország Kft.

INTO - Középiskola külföldön! Tölts el egy tanévet, vagy egy félévet bármelyik országban! Don't dream it, do it!

Honlap

Katedra Nyelviskola – iTolc Nyelvvizsga

Üdvözlünk a hatékony nyelvtanulás világában! Nálunk havonta 1000 sikeres vizsgát tesznek le! Tudsz ennél jobbat? Iskolánkban felkészülhetsz a legnépszerűbb akkreditált vizsgákra és le is vizsgázhatsz az EUROEXAM, a TELC, az ELTE-Origó, a BME, az LCCI, a BGE, a TOEIC vizsgákon, vagy választhatod Te is az új, innovatív digitális iTolc nyelvvizsgát! Tanulj és vizsgázz Te is könnyedén a Katedra Nyelviskolában!

Honlap

LanguageCert Nemzetközi Angol Nyelvvizsgaközpont

LanguageCert Nemzetközi Angol Nyelvvizsgaközpont - kommunikatív, már készségenként 50%-tól teljesíthető vizsgázóbarát angol nyelvvizsgák.

Honlap

Libra Books

A Libra Books Kft. 1991 óta forgalmaz nyelvkönyveket, szótárakat és idegen nyelvű könyveket Magyarországon. Kölcsey utcai könyvesboltunkban nyelvvizsgáztatással és nyelvvizsga-felkészítéssel is foglalkozunk, valamint zenei részlegünk, a Liszt Ferenc Zeneműbolt is itt található.

Honlap

Lingea Kft.

Szótáraink, nyelvtani áttekintéseink a nyelvtanulást segítik. Útikönyveink és társalgási kézikönyveink az utazások során lehetnek hasznos segítőtársak.

Honlap

LingVista

Honlap

Malta Tourism Authority

A Malta Tourism Authority, Málta hivatalos turisztikai marketing szervezete. Elsődleges feladata a desztináció nemzetközi promóciója. Emellett szabályozási, engedélyezési, ellenőrzési, minőségbiztosítási és szakemberfejlesztési feladatokat is ellát. A magyar képviselet, a Máltai Idegenforgalmi Hivatal célja Málta, mint idegenforgalmi úticél magyarországi népszerűsítése.

Honlap

Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal - Euroguidance Központ

A Euroguidance információs központokból álló nemzetközi hálózat, 37 ország tanácsadó szolgálatát köti össze. Célja, hogy széles körben megismertesse az Európa-szerte elérhető tanulási, szakmai gyakorlati és ösztöndíjakra vonatkozó lehetőségeket. Leggyakrabban az alábbi kérdésekben nyújtunk segítséget:

  • középiskola, felsőoktatási intézmény, felsőoktatási program keresése Európában;
  • ösztöndíjak, pályázatok, támogatási lehetőségek, szakmai gyakorlatok;
  • tájékoztatás a Magyarországon elérhető tanácsadási szolgáltatásokról (pályaválasztás, pályaorientáció, életpálya-tanácsadás);
  • hasznos weboldalak, tematikus adatbázisok.

Honlap

Nyelviskolák Szakmai Egyesülete

Megbízható tájékoztatást szeretnél kapni a nyelvtanulási és nyelvvizsga-lehetőségekről? Hatékony módszerekkel és jó oktatókkal akarod a nyelvi céljaidat elérni? A Nyelviskolák Szakmai Egyesülete segít a választásban!

Honlap

Osztrák Intézet Budapest

Az Osztrák Intézet nemzetközi hálózata német tanfolyamokat kínál világszerte. Ausztria hivatalos nyelvtanfolyam szolgáltatója külföldön. Az ÖSD (Österreichisches Sprachdiplom Deutsch) nyelvvizsgák lincenszpartnere. Budapesten 1998 óta kínál tanfolyamokat, államilag és nemzetközileg elismert ÖSD vizsgákat. Mindazokat várja, akiket érdekel a német nyelv. Szakértelmét híres hazai és nemzetközi cégek is igénybe veszik. A hagyományos nyelvórák mellett gazdasági, jogi, orvosi szaknyelvi tanfolyamok szervezésével egyénre szabott megoldásokat kínál ügyfelei részére.

Honlap

PTE Idegen Nyelvi Központ - ECL Vizsgaközpont

2020-tól már alapkövetelmény a nyelvvizsga a felvételihez. Tegyél ECL nyelvvizsgát a 15 vizsganyelv valamelyikéből. Az első ECL vizsgáddal megvan az alapkövetelmény, a második ECL vizsgával már plusz pontot kaphatsz. Mindegyik nyelvből hasonló a vizsga: nincsenek nyelvtani feladatok, a szövegek érdekesek, a feladattípusok vizsgázóbarátak, a fogalmazásnál használhatsz szótárt és a szóbelire megválaszthatod a vizsgázótársad. A honlapon találsz próbafeladatokat, megnézheted egy videón, hogy zajlik a szóbeli. Kedvezményt adunk diszlexiás és diszgráfiás vizsgázóknak.

Honlap

Raabe Klett Oktatási Tanácsadó és Kiadó Kft.

Kiadónk a világszerte ismert PONS márkanév alatt az önálló nyelvtanuláshoz nyelvkönyveket jelentet meg 5 nyelven, illetve a Klett márkanév alatt minden korosztály részére tankönyveket és segédkiadványokat kínál, mindezt a korszerű információk és tudás biztosítása érdekében. Nem csak a minőségi tartalom szempontjából tartunk lépést korunk kihívásaival: kiadványaink mellé ma már modern online, digitális anyagokat, illetve hasznos okostelefonos applikációkat is biztosítunk.

Honlap

Goethe Intézet

Tanuljon németül a németnyelv-oktatás nemzetközi piacvezetőjénél. Magyarországon, Németországban vagy az interneten – a Goethe-Institut professzionális partner az Ön számára. Kiválóan képzett nyelvtanáraink, korszerű oktatási módszereink, valamint a tanulóközpontú szemlélet és a világszerte egységes szintrendszer együttesen garantálják a gyors sikert. Német nyelvtudásáról nemzetközileg és Magyarországon is elismert bizonyítványra van szüksége? Intézetünk valamennyi szinten kínál német nyelvvizsgákat: a kezdőknek szóló A1-től a legmagasabb szintű nyelvtudást igazoló C2-ig. A Goethe Intézet nyelvvizsgáit az egész világon elismerik a nyelvtudás érvényes igazolásaként.

Honlap

Euroexam International

Az életszerű nyelvtudás nagyköveteként az Euroexam International három kontinens 25 országában garantálja, hogy vizsgázói az értékes papír mellett valódi nyelvtudással vágjanak bele álmaik valóra váltásába. Ha eleged van a magolásból, ha valódi nyelvtudásra van szükséged, amit külföldön is használni tudsz, és mindenhol elfogadott vizsgabizonyítványt szeretnél, akkor az Euroexam nyelvvizsgája épp neked való! Ráadásul az Euroexam angol és német, B1, B2, C1 szintű általános, üzleti és academic nyelvvizsgákat országszerte több mint félszáz vizsgahelyen teheted le. Az Euroexamet a magas presztízsű nyelvvizsgái mellett a számtalan ingyenes online felkészítő támogatása is vonzóvá teszi a vizsgázók körében, amiket a saját igényeidre szabva használhatsz a felkészülés során. Ingyenes online felkészítő tréning, intenzív edzésterv, tesztek, extra gyakorlófeladatok, vizsgatippek, vizsgaszimulátor, Facebook live a vizsgáztatóval; ez csak néhány az Euroexam International online támogatásai közül, amik garantálják számodra a sikert. És persze ott vannak a tesztkönyvek és a felkészítő tankönyvek is.

Honlap

Regisztráció A kiállításon és a kísérőprogamokon – a konferenciák kivételével - a belépés ingyenes. Kérjük, jelezd a szervezőknek részvételi szándékod, hogy értesíteni tudjunk a programok alakulásáról, hírekről, újdonságokról.

 
Powered by Khore by Showthemes
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial