DÉZMA TIMI

Utazó blogger, utazás- és rendezvényszervező.

Videó

Play Video

Kapcsolati adatok

Bemutatkozás

Már gyerekként megfertőződött az utazás szeretetével, szüleivel nyaranként bebarangolta egész Magyarországot sátorral, majd első külföldi utazásuk az egykori NDK-ba vezetett Drezda-Lipcse környékére. Ezt követő években minden nyáron Ausztriába tettek kirándulásokat, és ahogy általános iskola utolsó éveiben Timi felvette a francia nyelv mellé a németet, ő lett a család “idegenvezetője”, mivel a többiek idegen nyelvet sajnos nem beszéltek. Ez már egyenes út volt ahhoz, hogy idegenforgalmi kéttannyelvű középiskolába jelentkezett, ahol a magyar-német nyelvű érettségi mellett, idegenforgalmi ügyintéző és idegenvezető lett. Később idegenforgalmi menedzser képesítést és turizmus diplomát szerzett.

Egyetemi évei alatt kezdett el angolul tanulni, de leginkább azt követően a munkájának, a saját szorgalmának vagy akaraterejének és egy imádnivaló magántanárnak köszönhetően tanult meg beszélni és használni a nyelvet. Ha nem utazik vagy nem utazást szervez, akkor hazai és nemzetközi rendezvényeket szervez, koordinál, ehhez nagy segítség a nyelvtudása és a töretlen kitartása, lelkesedése. A mai napig nagyon szereti ezt a szakmát, mondhatjuk azt is, hogy munkája a hobbija vagy hobbija a munkája.

A párja biztatására mintegy önmegvalósításként hozta létre a #kalandlista blogot. Már megszokta, hogy a projektjeit a gyermekeinek tekinti, de az igazi, a fő alkotásuknak ezt a blogot tekinti, amelyben tényleg szíve-lelke benne van.

Előadásaim

No data was found